Img Img Img Img Img Img Img Img

.:.

Bună, dragii mei prieteni!

    Cu modestie şi mult drag, vă anunt îndeplinirea visului meu de a avea propriul meu site, care sper să vă placă şi să vă ajute în evoluţia voastră pe toate planurile existenţei.
    Sunt absolventă a Facultăţii de Psihologie - Bucuresti, specializată ca psihoterapeut în psihodiagnoză cognitivă şi consiliere de cuplu (psihosexolog), resonance coach şi Master Practitioner NLP.
    Am formare în hipnoză clinică şi hipnoză ericksoniană. Diploma - Tranzactional Hypnoanalysis cognitive Hipnotherapy – profesor Jure Biechonski - counselling psychology.
    Am bio-energie nativă şi capacităţi extrasenzoriale (bio-energo-terapeut) pe care le-am dezvoltat pe parcursul vieţii – pot vedea aura şi simţii energiile negative din jur.
    Din punct de vedere spiritual-astral sunt un spirit bătrân, venit în această existenţă cu scopul de a ajuta şi de a mă desăvârşi spiritual. Fac parte din categoria copiilor – stea, veniţi cu un anumit scop pe pământ.
    De 20 de ani practic yoga şi experimentez toate tipurile de meditaţii. Am fost în moarte clinică, experienţă în urma căreia a survenit episodul de dedublare şi părăsire a corpului fizic.
    Am studiat Egiptologia după ce, ani de-a rândul, aveam vise şi trăiri legate de zona Egiptului antic. Mă fascinează piramidele şi tot ceea ce ţine de cultura acestei civilizaţii antice.
    În cadrul cursului de Egiptologie am aflat de procesul iniţierii în sarcofag, pentru care pregătesc o excursie în Egip cu un grup iniţiatic.
    Sunt născută în acceaşi zi cu sfântul Ardealului, ARSENIE BOCA – 29 septembrie. În calendarul romano-catolic, pe 29 septembrie sunt sărbătoriţi ARHANGHELII MIHAIL, GABRIEL si RAFAEL.

MIHAIL înseamnă “cel care este asemenea lui DUMNEZEU”.
GABRIEL înseamnă “DUMNEZEU este puterea mea”.
RAFAEL înseamnă “DUMNEZEU, VINDECĂ!”

    Acestor entităţi de lumină le mulţumesc pentru susţinerea, ajutorul şi protecţia lor, precum şi îngeraşilor păzitori care mă însoţesc în fiecare clipă a existenţei mele pământene.
    Sunt Shaman trainer, practicant al medicinei energetice shamanice incaşe, purtător de mesa în tradiţia Laika.
    Fiecare om se naşte cu o misiune specială pe pământ. Eu mi-am descoperit misiunea, încă din copilarie – aceea de a ajuta, asculta şi sfătui oamenii, cu modestia şi prietenia care mă caracterizează.
    Vă aştept cu drag să vorbim! În mine veţi găsi un prieten devotat, care vă este oricând la dispoziţie, cu har şi întelepciune, pentru a reuşi împreună spre fericire, linişte sufletească, noroc şi bunăstare.
    Un suflet bun are întotdeuna nevoie de un prieten adevărat, care să-l asculte şi să-l îndrume pe calea spre adevăr şi lumină. 

PESTE 25 ANI DE EXPERIENŢĂ ÎN ACESTE SPECIALIZĂRI !

Dăruiti iubire !!!!
PUPICI MAGICI ŞI O VIAŢĂ PLINĂ DE MAGIA IUBIRII, VĂ DORESC TUTUROR!


YIN YANG - IUBIREA - PICTOR - BIANCUORE KARINA - PSIHOLOG-ASTROLOG-BIO-ENERGOTERAPEUT- lucrare din colectia SPIRIT- ENERGIE-IUBIRE.
UN TABLOU SPECIAL INCARCAT CU BIO-ENERGIE, ENERGIE POZITIVA - TABLOU INDICAT PENTRU CUPLURILE CU PROBLEME IN DRAGOSTE, PENTRU A REFACE ARMONIA, IUBIREA SI INTELEGEREA PRIN MAGIA IUBIRII. TABLOU CARE ATRAGE ENERGIA MAGICA A IUBIRII, ADUCE LINISTE, IUBIRE SI ARMONIE IN CUPLU IN FAMILIE !!!!!!!! ♥♥♥♥♥♥
LUCRARE EXISTENTA IN COLECTII

OCHIUL ATOTVAZATOR MAGIC - DUMNEZEUL TREIMIC - ATOTVAZATOR-ATOTSTIUTOR - PICTOR - BIANCUORE KARINA - PSIHOLOG-ASTROLOG-BIO-ENERGOTERAPEUT- lucrare din colectia SPIRIT-ENERGIE-IUBIRE.
UN TABLOU SPECIAL INCARCAT CU BIO-ENERGIE,
ENERGIE POZITIVA - TABLOU INDICAT PENTRU LINISTE IN CASA, ARMONIE, CREDINTA, DRAGOSTE SI PROSPERITATE - BOGATIE !!!!!!!! LUCRARILE SUNT EXPUSE IN SPANIA, INTR-O GALERIE DE ARTA.Număr de vizitatori:

Cine e online

În acest moment sunt 4 utilizatori şi 7 vizitatori online.

Utilizatori prezenţi

  • laura
  • consuela
  • RONNIE
  • INGERAS